Over Ine van der Heijden

Toen ik me in 2012 als zelfstandig ondernemer aansloot bij VeerKrachtGroep, een groep ervaren onderwijsprofessionals, kon ik al mijn kennis en ervaring die ik in de loop van de jaren in mijn werk en opleidingen had opgedaan, inzetten om mijn passie voor leren en ontwikkelen in de praktijk te brengen.

Door deze stap te zetten heb ik veel nieuwe kennis, ervaringen en inzichten mogen vergaren, en het voelde als een voorrecht om dit alles te mogen delen en in dienst te stellen van het onderwijs.

Ik heb genoten van het samen leren en werken vanuit en binnen VeerKrachtGroep. In 2019 was het tijd om vanuit ‘Goedwijs’ mijn eigen pad te lopen, flexibel verbonden en samenwerkend met collega’s die aansluiten bij mijn visie op onderwijs en leren, zoals mijn (oud-)collega’s van VeerKrachtGroep, van Tuurlijk! en van V&F Onderwijs Consult.

Ik doe dit overal waar leren plaatsvindt; op de werkvloer, in de situatie, met teams, kleine groepen of individuen, binnen en buiten het onderwijs.

Werken vanuit flow, de ander en mezelf blijven ontwikkelen en daarmee ‘goed wijs’ worden, zijn belangrijke drijfveren voor mij. Om met dit alles van werkelijke betekenis te mogen zijn binnen het onderwijs.

Benieuwd geworden? Lees dan: Goedwijs in de praktijk. Of neem contact met me op via mail: ine@jebentgoedwijs.nl,  of via telefoonnummer
06-401 20 200.

terug